Rechtsgebieden

Wij helpen u onder andere met de volgende rechtsgebieden. Ook met uw vragen over een ander rechtsgebied helpen wij u uiteraard graag.

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Heeft u een geschil met uw werkgever, heeft u zich ziek gemeld of heeft u een vraag over uw uitkering? Wij adviseren u graag bij vragen over de arbeidsomstandigheden bij uw werkgever of vragen omtrent werk en corona. Ook helpen wij u graag met verdere vragen rondom uw werkzaamheden. Tip: houd uw arbeidsovereenkomst bij de hand!

Ik wil advies

Personen- en familierecht

Loopt u tegen problemen aan met betrekking tot de omgangsregeling van uw kind die u samen met uw ex-partner heeft? Wilt u weten wie gezag heeft over uw kind, of komt u er niet uit met uw (ex)-partner? Of heeft u een vraag over huwelijk en echtscheiding? Wij helpen u graag met problemen die kunnen spelen in de familiesfeer.

Ik wil advies

Consumentenrecht

Heeft u een product gekocht dat kapot is gegaan na de aankoop? Voldoet uw product niet aan de eisen of heeft u een geschil met een bedrijf of winkel? Heeft u een reis geboekt die niet door is gegaan vanwege corona? Wij helpen u graag met geschillen die zien op situaties waarin u als consument optreedt.

Ik wil advies

Aansprakelijkheidsrecht

Heeft u letselschade opgelopen, of is er bijvoorbeeld schade aan een van uw eigendommen? Wij kunnen u helpen bij het bepalen of en hoe u hier iemand voor aansprakelijk kunt stellen, en wie dat moet zijn.

Ik wil advies

Erfrecht

Bent u van mening dat u recht heeft op (een deel van) een erfenis, maar heeft u deze nooit gekregen? Of wilt u bijvoorbeeld een testament opstellen, maar u heeft geen idee hoe? Wij helpen u graag bij al uw erfrechtelijke vragen.

Ik wil advies

Burenrecht en onroerend goed

Heeft u last van geluidsoverlast van uw buren? Of meent u dat u recht heeft op een stuk grond dat nu in gebruik is door iemand anders? Ook bij vragen over burenrecht of onroerend goed staan wij voor u klaar.

Ik wil advies

Partners van Rechtswinkel Oss

Kosteloos juridisch advies?

Maak een afspraak met één van onze medewerkers.