De sollicitatieronde is weer geopend!

Studeer jij rechten en ben je (bijna) in het bezit van je propedeuse?
Ben je daarnaast enthousiast, gemotiveerd en denk jij dat je jezelf kunt ontwikkelen tot goede rechtswinkelier bij Rechtswinkel Oss? Aarzel niet en solliciteer! Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar info@rechtswinkeloss.nl.

Wat houdt werken bij Rechtswinkel Oss in?
Als medewerker bij Rechtswinkel Oss verzorg je spreekuren en los je juridische vragen op.  Natuurlijk word je van tevoren en tijdens de spreekuren bijgestaan door ervaren rechtswinkeliers.

Wat heeft Rechtswinkel Oss jou te bieden?
Rechtswinkel Oss onderscheidt zich van andere rechtswinkels door intensief bij te dragen aan de kennis van haar medewerkers. Wij organiseren workshops en cursussen die bijdragen aan jouw kennis. Deze vinden plaats in Nijmegen en behandelen de rechtsgebieden van het spreekuur. Daarmee wordt een solide basis gelegd voor een professionele dienstverlening. Met de kennis en ervaring opgedaan bij Rechtswinkel Oss heb jij een belangrijke voorsprong voor de toekomst! De spreekuren worden gehouden in Wijkcentrum Schadewijk te Oss.

Wat verwachten wij van jou?
De ambitieuze medewerkers waar wij naar op zoek zijn, hebben diverse talenten. Kennis van het systeem van de wet is een vanzelfsprekendheid. Bovendien verwachten wij van onze medewerkers een goed sociaal inlevingsvermogen. Rechtswinkelwerk draait immers om echte mensen, met echte vragen. Daarnaast hebben medewerkers hun propedeuse behaald, studeren zij bij voorkeur aan de Radboud Universiteit en zijn zij gemotiveerd om met hun bijdrage van Rechtswinkel Oss een succes te maken. Wij zoeken medewerkers die tweemaal per maand spreekuur willen draaien op maandagavond, woensdagavond of donderdagavond en voor minimaal een jaar beschikbaar zijn.

Hopelijk mogen wij jou binnenkort verwelkomen binnen het team van Stichting Rechtswinkel Oss!