Raad van Toezicht

De rechtswinkel heeft een Raad van Toezicht. Zij houdt toezicht op de gang van zaken binnen Rechtswinkel Oss en heeft een controlerende en adviserende taak. De Raad van Toezicht bestaat uit personen met relevante ervaring en het overwicht om een toezichthoudende rol uit te oefenen. De personen die in de Raad van Toezicht zitting hebben zijn Irene Theunisse, Rogier van Lonkhuijsen, Stef Keunen en Julie Wassenberg.

 

Mevr. I.L.M.W. Theunisse LL.B. (voorzitter)
Irene Theunisse is geboren en getogen in Berghem en voltooide het VWO aan het Maaslandcollege in Oss. Momenteel is zij masterstudent Burgerlijk recht & Staats- en Bestuursrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Irene is ruim 2,5 jaar actief geweest bij Rechtswinkel Oss als juridisch medewerker. Daarnaast nam zij als secretaris zitting in het vierde bestuur van de rechtswinkel. Binnen de Raad van Toezicht vervult Theunisse de functie van voorzitter en bekommert zij zich om beleidsmatige aangelegenheden.

 

Dhr. R.F.J. van Lonkhuijsen, BBA (secretaris)
Rogier van Lonkhuijsen voltooide zijn middelbare school aan het Titus Brandsmalyceum in Oss en studeerde MER/Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Momenteel is hij werkzaam als backoffice medewerker bij een internationaal marktonderzoeksbureau welke de focus heeft liggen op de FMCG-markt. Rogier is secretaris van de Raad van Toezicht en houdt zich onder andere bezig met de “financiële gezondheid” van de stichting. Daarnaast ondersteunt hij waar nodig de overige leden van de Raad met het opstellen nieuwe doelen voor de stichting en haar bestuur zodat de organisatie innovatief en vernieuwend blijft.

 

Mevr. mr. J.M. Wassenberg
Julie Wassenberg heeft Nederlands recht en Europees recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens haar studie is Julie ruim 3 jaar actief geweest bij Rechtswinkel Oss als juridisch medewerker en teamcaptain. Daarnaast nam zij als voorzitter zitting in het zesde bestuur van de rechtswinkel. Momenteel is zij werkzaam als advocaat in Amsterdam.