Bestuur 

In april 2018 is het negende bestuur van Stichting Rechtswinkel Oss aangetreden. Dit bestuur wordt gevormd door Chris Verheesen, Joeri van der Pol en Astrid Cornelis

 

Chris Verheesen

Chris is de voorzitter van het negende bestuur van Stichting Rechtswinkel Oss. Hij is momenteel bezig met het derde jaar van zijn bachelor Recht & Management. Na de zomer begint hij met zijn master. Naast zijn studie is hij regiocoördinator bij het Rode Kruis. Chris is nu anderhalf jaar werkzaam bij Stichting Rechtswinkel Oss.

 

Joeri van der Pol

Joeri is dit jaar het bestuurslid dat zich bezig gaat houden met het financiële plaatje van Rechtswinkel Oss. Hij zal daarom de functie van penningmeester gaan vervullen. Verder zit hij in het derde jaar van zijn bachelor Notarieel Recht. Naast zijn studie is hij lid van het dispuut Priapus. Hij is nu ruim een jaar werkzaam bij Stichting Rechtswinkel Oss.

 

Astrid Cornelis

Astrid is de secretaris binnen het negende bestuur. Daarnaast neemt ze de taken omtrent de PR & Marketing op zich. Astrid zit nu in het derde jaar van haar bachelor Recht & Management. Naast haar studie is ze actief bij Vluchtelingenwerk Nijmegen. Ze is sinds januari 2017 actief bij de rechtswinkel.