Bestuur 

In april 2020 is het elfde bestuur van Stichting Rechtswinkel Oss aangetreden. Dit bestuur wordt gevormd door Anne Lap, Luuk van Marwijk, Emma Heijnen en Emma van Dijk.

Anne Lap

Anne is komend jaar de voorzitter van het elfde bestuur. Dit houdt onder andere in dat ze de vergaderingen leidt en contact onderhoudt met de partnerkantoren. Ze is geboren in Nijmegen en heeft in 2016 haar VWO-diploma gehaald op het Kandinsky College. Ze is bezig met het afronden van de bachelor Notarieel recht, waarna zij in september zal starten met de dubbele master Notarieel en Fiscaal recht. Anne is sinds februari 2019 actief als medewerker en teamcaptain bij Stichting Rechtswinkel Oss. Daarnaast is ze werkzaam als werkstudent bij Hekkelman advocaten & notarissen in Nijmegen.

Luuk van Marwijk

Luuk is aankomend jaar de penningmeester, wat betekent dat hij zich bezig gaat houden met het financiƫle reilen en zeilen van Stichting Rechtswinkel Oss. Daarnaast zal hij zich bezighouden met een deel van de Marketing van de rechtswinkel. Luuk is geboren in Nijmegen en heeft zijn vwo-diploma behaald aan het Canisius College. Hij zit momenteel in het derde jaar van de studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit. In het volgende collegejaar zal hij eerst stage gaan lopen en vervolgens beginnen aan een master. Luuk is sinds september 2019 actief bij de rechtswinkel.

Emma Heijnen

Emma vervult dit jaar de rol van secretaris van Stichting Rechtswinkel Oss. Ze is geboren in Hilversum, opgegroeid in Heerewaarden en heeft aan het Stedelijk Gymnasium in Den Bosch haar vwo-diploma behaald. Momenteel woont zij in Nijmegen, waar zij in het derde jaar van haar bachelor Nederlands Recht zit. In september zal zij beginnen aan een juridische master, waarna zij een halfjaar wil gaan studeren in Scandinaviƫ. Emma is sinds februari 2019 werkzaam als medewerker bij Stichting Rechtswinkel Oss.

Emma van Dijk

Emma vervult aankomend jaar de rol van vicevoorzitter. Dit houdt in dat zij zich bezig gaat houden met het sociale gedeelte, waaronder sollicitaties en opleiding van medewerkers. Zij is geboren in Arnhem, opgegroeid in Elst en heeft aan het Citadel College in Lent haar vwo-diploma behaald. Momenteel zit zij in het derde jaar van haar bachelor Nederlands recht aan de Radboud Universiteit. In het volgende collegejaar zal zij beginnen aan de master Strafrecht, waarna zij ook stage wil gaan lopen. Emma is sinds september 2019 actief als medewerker bij Stichting Rechtswinkel Oss.