Bestuur 

Maarten Finkers

Maarten is momenteel voorzitter van Rechtswinkel Oss, nadat hij zich ruim anderhalf jaar met veel enthousiasme en fanatisme heeft ingezet als medewerker en teamcaptain. Naast Rechtswinkel Oss zet Maarten zich tevens in voor de introductie van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit, de studievereniging en een nationale pleitwedstrijd.

 

 

 

 

 

 

 

Lilian Veldkamp

Lilian vervult binnen het achtste jaar de functie van penningmeester. Zij is nu bijna twee jaar werkzaam bij Rechtswinkel Oss en doet dit met veel enthousiasme en plezier. Verder zit zij op dit moment in haar eerste jaar van haar master Ondernemingsrecht en Financieel recht.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefan Kroezen

Stefan bekleedt tijdens dit bestuursjaar de functie van secretaris. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met de interne bedrijfsvoering van de stichting. Sinds april 2016 is Stefan actief betrokken bij de rechtswinkel en heeft hij al veel mensen mogen helpen met hun juridische vraagstukken. Op dit moment zit Stefan in het derde jaar van de bachelor Notarieel recht.

 

 

 

 

 

 

 

Tessa van Roermund

Tijdens het achtste bestuur van de rechtswinkel zal Tessa zich bezig houden met de externe bedrijfsvoering van de stichting. Zij is nu ruim een jaar werkzaam bij de rechtswinkel en heeft in die periode zich met veel ambitie ingezet binnen verschillende commissies. Tessa volgt nu het pre-masterprogramma Nederlands recht aan de Radboud Universiteit en zal in februari met haar master beginnen.